El present Política de Privacitat estableix els termes en què franciscavilloslda.com usa i protegeix la informació que és proporcionada pels seus usuaris al moment d’utilitzar el seu lloc web. Aquesta companyia està compromesa amb la seguretat de les dades dels seus usuaris. Quan li demanem omplir els camps d’informació personal amb la qual vostè pugui ser identificat, ho fem assegurant que només s’emprarà d’acord amb els termes d’aquest document. No obstant això aquesta Política de Privacitat pot canviar amb el temps o ser actualitzada pel que li recomanem i emfatitzem revisar contínuament aquesta pàgina per a assegurar-se que està d’acord amb aquests canvis.

Informació que és recogida

El lloc web podrà recollir informació personal per exemple: Nom,  informació de contacte com  la seva adreça de correu electrònica i informació demogràfica.

Ús de la informació recogida

El lloc web empra la informació amb la finalitat de proporcionar el millor servei possible, particularment per a mantenir un registre d’usuaris, resoldre dubtes i oferir informació. aquests correus electrònics seran enviats a l’adreça que vostè proporcioni i podran ser cancel·lats en qualsevol moment.

La titular està altament compromesa per a complir amb el compromís de mantenir la seva informació segura. Usant els sistemes més avançats i actualitzant-los constantment, assegurant així que no existeixi cap accés no autoritzat.

Enllaços a tercers

Aquest lloc web pogués contenir en laces a altres llocs que poguessin ser del seu interès. Una vegada que vostè de clic en aquests enllaços i abandoni la nostra pàgina, ja no tenim control sobre al lloc al qual és redirigit i per tant no som responsables dels termes o privacitat ni de la protecció de les seves dades en aquests altres llocs tercers. Aquests llocs estan subjectes a les seves pròpies polítiques de privacitat per la qual cosa és recomanable que els consulti per a confirmar que vostè està d’acord amb aquestes.

Control de la seva informació personal

En qualsevol moment vostè pot restringir la recopilació o l’ús de la informació personal que és proporcionada a aquest lloc web. En cas que vostè tingui qualsevol dubte sobre la nostra política de privacitat o vulgui realitzar qualsevol comentari o consulta, pot enviar un missatge de correu electrònic a l’adreça xiscavilloslada@gmail.com

La titular no vendrà, cedirà ni distribuirà la informació personal que és recopilada sense el seu consentiment, tret que sigui requerit per un jutge amb un ordre judicial.

Es reserva el dret de canviar els termes de la present Política de Privacitat en qualsevol moment.